Matkailuopet Tartossa


Myös opettajilla on mahdollisuus osallistua Erasmus+ -ohjelman avulla kansainvälisiin liikkumisjaksoihin.
Erasmus+ hankkeen avulla opettajat voivat kehittää ammatillista koulutusta eurooppalaisessa yhteistyössä. Me matkailuopettajat saimme tilaisuuden lähteä tutustumaan Viron matkailukoulutukseen. Vietimme neljä päivää Tartossa, jossa yhteistyöoppilaitoksemme on ammatillinen oppilaitos, Tartu Kutsehariduskeskus.



Tartu Kutsehariduskeskus


Iloiset opppaamme kaupunkikierroksella

Tarto on täynnä toinen toistaan ihanampia kahviloita
























Päivien aikana pääsimme tutustumaan oppilaitokseen ja matkailuopiskelijoihin. 
Olimme mukana matkailun asiakaspalvelutunneilla, jossa matkailuopiskelijat esittelivät meille suomeksi oppilaitostaan ja Tartoa. Tämän jälkeen me opettajat esittelimme omaa ammattiopistoamme ja meidän matkailukoulutusta. Oli kiva tutustua opiskelijoihin ja huomata, että he ovat yhtä mukavia kuin meidän omat opiskelijammekin. 

Pääsimme osallistumaan myös kaupunkierrokselle, jonka meille järjestivät edelleenkin matkailuopiskelijlat. Kävelimme keskustassa ja jokainen opiskelija vuorollaan esitteli meille jonkin nähtävyyden.

Tarton keskusta on mielenkiintoinen paikka, jossa kaikkiin nähtävyyksiin pääsee helposti kävelemällä. Kaupunki pursuaa ihania ravintoloita ja kahviloita, hintataso on suomalaisittain varsin kohtuullinen.

Mielenkiintoista oli päästä myös tutustumaan matkailualan koulutuksen yhteistyökumppaneihin. Viro on oiva mahdollisuus myös suomalaiselle opiskelijalle työpaikkaoppimiseen. 

Uskomattoman upeaa Tarton kansallismuseota voi suositella vaativallekin turistille




Tarton oma "Pisa-torni"
Mitenköhän päin tätä kuvaa pitää katsella



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit