Ja harjoitteluun jatkoa Aurinkorannikolla...

Huhtikuun lopussa palasin Fuengirolaan ja jatkoin työssäoppimista loma-asunto.netillä toimistotyön parissa vielä pari kuukautta.  Suomalaisten sesonki oli jo rauhoittumaan päin, mutta kyllä silti puuhaa riitti, majoitusvuokrausta, menu suunnittelua ja siinä ohella vähän kiinteistövälitystäkin.


Kesäkuun lopulla siirryin nauttimaan kesästä loman merkeissä altaan reunalle heinäkuun ajaksi.
Paljon kävi myös ystäviä Suomesta kylässä ja loppukuusta alkoikin sitten muutto rumba...






Loman jälkeen koitti taas paluu arkeen. Seuraavan 2 kuukautta suoritin työssäoppimista Apartamentos Nuriasolin vastaanotossa.
 Siellä työnkuvaan kuului asiakkaiden sisään- ja uloskirjausta, maksujen vastaanottoa, varausten tekoa sekä laidasta laitaan kaikkea mahdollista asiakaspalvelua ongelmien selvittelystä arkisiin kysymyksiin .
Suomalaisten sesonki ei vielä ollut alkanut joten asiakaskunta koostui hyvinkin pitkälti muista kansalaisuuksista joten pää työkieli oli englanti. Hotellissa on yli 300 huonetta joista suurin osa on  yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoja ja hotelli oli lähes kokoajan täynnä joten hommaa riitti.

Takana aivan ihanat 2 kuukautta oppien uusia asioita ja työskennellen aivan ihanan Nuriasolin henkilökunnan kanssa <3



Nyt on jo talvi kovaa vauhtia tulossa ja Suomalaiset alkavat rantautua kaupunkiin. Minulla opiskelu alkaa olla viittä vaille valmis ja nyt monta kokemusta riikkaampana arki onkin jo alkanut pyöriä uusien työkuvioiden parissa. Mukavaa talvea kaikille!
Terkuin Jatta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa