Markkinointiviestinnän työssäoppiminen etänä


 

Syksyllä koulujen alkaessa korona nosteli hieman päätään taas vapaamman kesän jälkeen. Ennen harjoitteluani mietin, että mitenköhän markkinointiviestinnän työssäoppimisen kanssa mahtaa käydä ja pääsenkö harjoitteluun ollenkaan.

 Noh, asioilla on tapana järjestyä ja niin tässäkin tapauksessa. Sain siis siskoni kautta työssäoppimispaikan Loimaan kaupungin yrityspalveluilta ja koska kotoani Perniöstä on pitkä matka Loimaalle (88km) sain sovittua että teen työssäoppimiseni etätyönä ja ajanjaksoksi sovittiin 19.10. - 18.12.2020.

Rakensin siis kotiini minitoimiston ja työkaluina minulla oli O365, puhelin ja canva-kuvankäsittelyohjelma. 

 Työssäoppimisen alussa ohjaajani sisäisti minut Loimaan kaupungin organisaatioon ja projekteista joihin pääsisin mukaan. Sain tehdä työtä aika vapaasti ja itsenäisesti, mutta apu oli kuitenkin aina saatavilla ja tavoitettavissa sähköpostilla sekä puhelimitse.

 Suurin työni oli Tyähö!2021 - rekrymessujen markkinoinnin aikataulutuksen suunnittelu ja mainosten teko, jonka tein siis yrityspalveluille. Tein myös muutaman joulutervehdyksen yrityspalveluiden asiakkaille lähetettäväksi.

 (c)Loimaan kaupunki
Loimijoki virtaa kaupungin läpi

 Matkailupuoleltakin sain pyyntöjä tehdä muutaman kutsun Elämysmatkailulla menestykseen-hankkeeseen sekä matkailuesitteitä.

Pääsin myös osallistumaan muutamaan webinaariin ja palaveriin.

 Työssäoppimisjakson aikana en nähnyt ketään ihmisiä kasvotusten, mutta jakso oli silti haastavan mielenkiintoinen ja opettavainen.

 Vielä on jäljellä viimeinen ja jännittävä viikko näyttöarviointeineen sekä viimeiset koulupäivät, sitten voikin rauhoittua joulun viettoon.

 

Hyvää loppuvuotta ja joulua,  pidetään itsemme terveinä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa