Markkinointiviestinnän ja tuotteistamisen työssäoppiminen Astrum Keskuksessa

 Elokuussa minulla alkoi matkailualan koulutus, koronan takia hiukan jännitti, että mitä mahtaa käydä opiskeluiden kanssa. Hyvin tähän asti onnistunut ainakin. Onneksi pystyy paljon tekemään etänä hommia.

Pääsin Astrum Keskukseen 29.10-18.12 välisen ajaksi työssäoppimaan markkinointiviestintää ja tuotteistamista. Aluksi olin ihan paikan päällä ja pääsin tutustumaan keskuksen tarjontaan ja palveluihin. Aivan mahtava työympäristö ja ohjaaja minulla on, niin monipuolinen. Vaikka alkuun luulin, että no se on sellainen "pikku homma". Ei ollutkaan, pääsin tekemään myös paljon muutakin töitä, mikä ei liittynyt varsinaisiin työssäoppimisen kirjoihin. Se on parasta, kun saa uusia kokemuksia. Etähommiin siirryin korona suosituksen voimaantuloaikoina.

 


Markkinointiviestinnässä sain toteuttaa itseäni visualisesti. Tein Hotelli Saloralle uuden sähköisen mainoksen. Astrum Keskuksen kokoustiloista tein kuvakollaasit. Kaikki tekemäni infot/mainokset ovat sähköistä muotoa, koska pitää ajatella kestävää kehitystä. 



Tuotteistamisessa minulla on kaksi projektia, toinen on Hotelli Saloran hyvinvointi viikonloppu-paketti ja toinen on omasta toiminnasta Off-road safari päivä. Näyttöä en saanut omasta tuotteistamisesta nyt tähän syksyyn tehtyä, koska korona. 



Omasta Off-road safari toiminnasta järjestin 14.11 sellaisen "harjoittelu" päivän. Kutsuin Rover ystävä ry:n asiakkaita offailemaan. Päivä oli todella onnistunut. Saimme mukaan myös yhden uuden innokkaan, joka on julkisuuden henkilö. Ehkä kuulemme vielä tästä lisää jossain vaiheessa.


                                                            Kutsu Off-road päivään.


                                                                Metsään menossa


                                                                   


Jäljellä viimeinen ja jännittävä päivä näyttöarviointeineen Astrum Keskuksessa sekä viimeiset koulupäivät tältä vuodelta, sitten voikin rauhoittua joulun viettoon.                                            

                                     Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa