POP UP COLLEGE VIIKKO 2 – JUMPPATONTUT


Ensimmäinen päivä Pop Up College joulukontissa alkoi erittäin vauhtikasti. Sisustustiiminä laitettiin kontti enemmän meidän näköisemmäksemme, lisättiin punaisia pöytäliinoja ja kynttilöitä, että tulisi lämmin ja kodikas tunnelma. Heti maanantai aamuna tuli meitä haastattelemaan salonjokilaaksosta toimittaja, joka otti meistä myös kuvia.
Sinä päivänä oli meillä tarjolla vegaaninen peanutbutterkakku ja tomaattipaputahna saaristolaisleivällä. Olivat kokit kyllä onnistuneita siinä tehtävässä! Harmittavan vähän ihmisiä vaan oli liikkeellä.




Toinen päivä kontissa alkoi jo vähän helpommin, kun kassahommat olivat kivasti hallussa ja muutenkin tiedettiin, millaista siellä on. Tiistai tarjottavaksi oli jäänyt maanantaisesta vielä kuivakakkua. Lisäksi kokit leipoivat mahtavan taatelimantelikakun kaurakinuski kastikkeella, joka oli erittäin hyvä ja myytiin samaan tien loppuun. Suoliset vaihtoehdot olivat meillä kanapiirakka ja liian kauan uunissa ollut kasvispiirakka, mutta ei se haitannut, tekijällä tapahtuu 😀


Keskiviikko aamu alkoi sateessa ja kylmänä. Keskiviikkona tarjottiin tiistaista kanapiirakka. Vegaanisena oli sinä päivänä soijarouhepastejat. Kokit olivat nähneet kovasti vaivaa ja leiponut tyrnijuustokakun. Koska oli sateinen päivä ihmisiä juurikaan ei liikkunut kadulla.


Torstai päivän tarjottavat oli vegaaninen suklaa moussekakku ja kylmäsavupororieskat. Se olikin aikamoinen päivä. Oltiin työkaverin kanssa kahdestaan kontilla ja sitten alkoi tapahtumaan. Päätin sinä päivänä et jätetään pöydät sisälle, mikä oli ihan hyvä päätös koska kontti näytti vielä hienommalta ja meitä tuli katsomaan iso ryhmä. Ihanat ja iloiset 8 naista. Olin siinä yksin kontissa, mutta hyvin meni. Suklaamoussekakku oli ihan taivaallista ja vieraatkin kehuivat paljon. Heidän lähtiessä kyllä kävi moni muukin ostamassa kakkua ja se aika nopeasti se sitten loppuikin. Koska kakku oli niin hyvä, sitä kakkua tarjottiin myös seuraavana päivänä. 






Perjantai päivän makeat tarjottavat olivat vegaaninen suklaa kakku, joulutortut ja mutakakku. Suolaiset tarjottavat olivat sinä päivänä venäläinen lohicoulibiac, savupororieskat ja soijarouhepasteijat. Säästä huolimatta Pop Up myymälässä oli mahtava meno ja maukkaita myyntituotteita!
Meidän konttiviikollamme oli myös myynnissä itsetehtyjä joulukortteja, jotka menivät hyvin kaupaksi.


Kontti ulkopuolelta! 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa