POP UP COLLEGE VIIKKO 2 – JUMPPATONTUT
Ensimmäinen
päivä Pop Up College joulukontissa alkoi erittäin vauhtikasti.
Sisustustiiminä laitettiin kontti enemmän meidän näköisemmäksemme, lisättiin
punaisia pöytäliinoja ja kynttilöitä, että tulisi lämmin ja kodikas tunnelma.
Heti maanantai aamuna tuli meitä haastattelemaan salonjokilaaksosta
toimittaja, joka otti meistä myös kuvia.
Sinä
päivänä oli meillä tarjolla vegaaninen peanutbutterkakku ja tomaattipaputahna
saaristolaisleivällä. Olivat kokit kyllä onnistuneita siinä tehtävässä!
Harmittavan vähän ihmisiä vaan oli liikkeellä.
|
Toinen
päivä kontissa alkoi jo vähän helpommin, kun kassahommat olivat kivasti
hallussa ja muutenkin tiedettiin, millaista siellä on. Tiistai tarjottavaksi
oli jäänyt maanantaisesta vielä kuivakakkua. Lisäksi kokit leipoivat mahtavan
taatelimantelikakun kaurakinuski kastikkeella, joka oli erittäin hyvä ja
myytiin samaan tien loppuun. Suoliset vaihtoehdot olivat meillä kanapiirakka
ja liian kauan uunissa ollut kasvispiirakka, mutta ei se haitannut, tekijällä
tapahtuu 😀
|
Keskiviikko
aamu alkoi sateessa ja kylmänä. Keskiviikkona tarjottiin tiistaista
kanapiirakka. Vegaanisena oli sinä päivänä soijarouhepastejat. Kokit olivat
nähneet kovasti vaivaa ja leiponut tyrnijuustokakun. Koska oli sateinen päivä
ihmisiä juurikaan ei liikkunut kadulla.
|
Torstai
päivän tarjottavat oli vegaaninen suklaa moussekakku ja kylmäsavupororieskat.
Se olikin aikamoinen päivä. Oltiin työkaverin kanssa kahdestaan kontilla ja
sitten alkoi tapahtumaan. Päätin sinä päivänä et jätetään pöydät sisälle,
mikä oli ihan hyvä päätös koska kontti näytti vielä hienommalta ja meitä tuli
katsomaan iso ryhmä. Ihanat ja iloiset 8 naista. Olin siinä yksin kontissa,
mutta hyvin meni. Suklaamoussekakku oli ihan taivaallista ja vieraatkin
kehuivat paljon. Heidän lähtiessä kyllä kävi moni muukin ostamassa kakkua ja
se aika nopeasti se sitten loppuikin. Koska kakku oli niin hyvä, sitä kakkua
tarjottiin myös seuraavana päivänä.
Perjantai
päivän makeat tarjottavat olivat vegaaninen suklaa kakku, joulutortut ja
mutakakku. Suolaiset tarjottavat olivat sinä päivänä venäläinen lohicoulibiac, savupororieskat ja
soijarouhepasteijat. Säästä huolimatta Pop Up myymälässä oli mahtava meno ja
maukkaita myyntituotteita!
Meidän
konttiviikollamme oli myös myynnissä itsetehtyjä joulukortteja, jotka menivät
hyvin kaupaksi.
Kontti ulkopuolelta!
|
T yöpaikkaoppiminen Lapissa Lähdin juuri ennen joulua työharjoitteluun Lappiin, jossa minun oli tarkoitus olla kolmisen viikkoa. Työpaikkaa on tosiaan hieman hankala löytää näinä aikoina, mutta joulu ja uusi vuosi antoi minulle mahdollisuuden päästä edes hetkeksi töihin, kiitos suomalaisten , jotka ovat löytäneet kotimaan matkailun. Oli kuin lottovoitto kun minulle ilmoitettiin , että töitä olisi tarjolla. Ensin näytti siltä , että vapaa-aikaakin olisi ihan mukavasti, mutta vapaat kyllä hupeni hyvinkin nopeasti ja kiire oli valtava. Olin siis töissä Break Sokos Hotel Levissä kerroshoitajana. Pidän kerroshoitajan työstä paljon, koska se on sopivan fyysistä eikä istumatyö koskaan ole ollut minun juttuni.
Kommentit
Lähetä kommentti