Ensimmäinen konttiviikko alkoi  18.11. 





Aloitimme päivän menemällä Halikon varastolle siivoamaan konttia, Sarin,Merjan ja Nadjan kanssa. Kontti oli aika likaisessa kunnossa mutta saimme siitä oikein puhtaan. J   Loppupäivä meni konttiasioiden suunnittelussa. Maananataina viiden aikoihin saimme Sarilta viestin Whatsapp ryhmäämme että kontti on saapunut Plazan kävelykadulle ongelmitta.


19.11 Ti   - Amiksen logistiikkapuoli  tuli tuomaan kylmäkoneen ja kassapöydän konttiin .Myös Jyskin ulkopöydät/tuolit ja hyllykkö saapuivat samoihin aikoihin,harmi vaan että jouduttiin itse kokoamaan…mutta onneksi Oleg tuli meidän avuttomien naisten apuun kokoamaan hyllykön. Siivosimme kontista vielä viimeiset pölyt ja teippien jättämät liimatahrat. 
Minä(Linda) ja Nadja aloimme virittelemään ulkovalosarjaa kontin yläreunoille. Merja ja muut kontissa olevat miettivät sisustusta ja järjestelivät tavaroita oikeille paikoilleen.   Tiistaina tuli myös varasto reitti tutuksi, Sari tuli meille näyttämään missä on mitäkin ja miten varastossa kuuluu kulkea,piti olla todella tarkkana ettei vahingossa mene koskemaan oven kahvaan,joten se oli vähän ahdistavaa.  Svetlana S ja Svetlana Z siivosivat reippaasti varastoa joka oli pölyjen vallassa .  

Ke 20.11 Vielä sisustusta ja sen muuttamista.Ennen kontin virallista avaamista kiinnostuneita asiakkaita olisi ollut mutta emme valitettavasti voineet päästää heitä sisälle koska leivonnaiset eivät olleet vielä saapuneet.  Puoli tuntia avaamisen jälkeen jopa yksi asiakas uskaltautui ulos juomaan glögiä. Myös Petri Honkala tuli moikkaamaan meitä,se oli kiva yllätys.J Keskiviikko meni kaikenkaikkiaan opetellessa kassakoneen käyttöä ja muita asioita. Keskiviikkona tarjolla oli Puolukkamaustekakkua ja tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa    


To 21.11 Oli jo enemmän asiakkaita koska ilma oli huono ja asiakkaat halusivat lämmittelemään. Myös Espanjalainen opiskelijaryhmä kävi kontissa tutustumassa. Saimme myös Plazan parkkihallin autopesulassa työskentelevät miehet käymään glögillä . Torstaina iltapäivällä kontissa kävi myös hauska täti joka ’’paasasi’’ palmyöljyn vaaroista ,mutta onneksi meillä oli tarjota hänelle leivonnaista joss ei käytetty palmuöljyä.  Torstaina tarjolla oli Piparikuppikakkuja ja savulohisienisarvet    Pe 22.11  Meidän viimeinen päivä kontissa.   Perjantaina oli jo ihan mukavasti asiakkaita,kiitos Nadjan ja Merjan kun menivät jakamaan esitteitä ja kutsumaan ihmisiä glögille.Muutamat konttivuorolaiset kävivät myös Marimekon entisissä tiloissa äänestämässä kauneinta pöytäkattausta jossa oli myös Matin kattaus mukana. Lopussa alkoi olemaan todella kiire koska asiakas ’’ryntäys’’ tapahtui juuri niillä paikeilla kun olimme jo sulkemassa konttia. Kontti suljettiin poikkeuksellisesti jo klo 15.30 ja saimme kontin siivottua neljään mennessä.   Kontiviikon alku oli kaikista haastavinta koska tämä oli ihan uusi juttu meille ja emme olleet organisoineet asioita niin hyvin kuin olisi pitänyt.Oli myös masentavaa että saimme kontin avattua asiakkaille vasta keskiviikkona.Juuri kun aloimme päästä jutun juoneen niin viiikko olikin jo ohi. Tsemppiä niille opiskelijoille joilla konttivuoro vielä edessä ,ottakaahan oppia meidän tekemistämme virheistä ja miettikää mitä aisioita voitte tehdä toisinJ<  







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa