Torrevieja, Espanja, 6.3-17.4.2020

Työssäoppiminen Ravintola Los Angelesissa.
Los Angeles ravintola/baari sijaitsee Torreviejassa Espanjan rannikoalueella.
Asuin työssäoppimisen aikana isovanhempien luona noin, 30 km Torreviejasta.


20.3. 2020
Ehdin olla Los Angelesissa työssäoppimassa noin viikon ennen kuin tuli huonoja uutisia. Viikko oli mennyt todella nopeasti ja olin oppinut paljon uusia asioita esim. käyttämään kahvikonetta ilman apua, käyttämään uutta kassakonetta ja joitain sanoja espanjaa.


Perjantaina olin tullut normaalisti töihin ja mietinkin, että miksi ravintolassa oli niin hiljaista. Koko päivä oli todella sekalainen ja stressaava, sillä Katalanian alueelta oli tullut tieto sulkea kaikki ravintolat ja baarit. Asiat muuttuivat Espanjassa todella nopeasti huonompaan. Tällä hetkellä olen ollut 2 viikkoa karanteenissa ja vielä toiset 2 viikkoa on jäljellä.

Espanjassa voi tällä hetkellä käydä vain kaupassa ja apteekissa, jos on pakko. Poliisit vartioivat kaikkialla. Espanjan rajat ovat kiinni. Kaupan oven edessä on ihminen laittamassa käsidesiä suoraan käteen ja kauppaan saa vain mennä yksi ihminen perheestä ja autossakaan ei saa olla muita.
Sääkään ei ole ollut näinä viikkoina mikään paras.



24.5.2020
Hyviä uutisia, pääsin takaisin työssäoppimaan kaksi viikkoa sitten. Espanjassa tällä hetkellä saa olla ravintolat ja baarit auki ja ulkonakin saa käydä milloin vain. asiat Espanjan suunnalla on tällä hetkellä paljon paremmat.

Töissä olen oppinut paljon uusia asioita esim. kuinka paljon kaikki tämä on vaikuttanut ja tärkeimmän asian mitä tulinkin tänne opettelemaan eli "small talk" taidot. oli siis todellakin hyvä idea jäädä odottamaan tänne 8 viikoksi että pääsee palaamaan työssäoppimisen pariin.
Minulle ei ole tullut suuria kulttuurishokkeja. Rakastan tätä kulttuuria, iloista ja sponttaania.
Lämpötilatkin ovat nyt ihanat 26 astetta.

-Matkailuopiskelija Essi





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa