Heippa hei! Me ollaan matkailualan opiskelijoita Salon seudun ammattiopistosta. Meillä alkuvuodesta alkoi uusi projekti. Minä Dagnija Rasila Latviasta ja Olga Niemi Venäjältä, ollaan mukana tapahtuman suunnittelussa, missä myös mukana Salon seudun veteraanilaulajat, jotka järjestävät toukokuun alussa kuoro festivaalin Salossa. Festivaaliin osallistuu kolme kuoroa Suomesta, yksi Virosta ja kuoro Latviasta. 
Se on mielenkiintoinen projekti, on aivan ihanaa, että saan käyttää minun äidinkieltä tässä projektissa. Saan pitää yhteytä latvialaisen kuoron johtajan kanssa ja jatkuvasti mailien kautta kirjallisesti myös käyttää latvian kieltä. 





Pidetään palavereja ja suunnitellaan, että kutsuttu kuoro olisi ystävällisesti vastaan otettu. Olga pitää useammin palavereja veteraanien kanssa, koska asuu Salossa. Minä en pääse Somerolta Saloon joka kerta, sen takia teen töitä intensiivisesti netin kautta. Meillä on oma WhatsApp ryhmä ja sen kautta pidetään yhteyttä ja hoidetaan tapahtumaan liittyvät asiat. 

Projektissa toivotaan, että saadaan lisää apua meidän koululta ja opiskelijoilta, jotka haluaisivat olla mukana sinä viikkonloppuna meidän kanssa. Festivaali järjestetään 3.5.-5.5.2019 
Ollaan koko viikonloppu aamusta iltaan mukana tapahtumassa ja minä- Dagnija enemmänkin latvian ja suomen kielen tulkkina. 

                                                    T: Dagnija&Olga


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa