Rekrymessut 4.3.2019 Salon seudun ammattiopiston Juhlasalissa (Taitajankatu 6)




Tervetuloa Rekrymessuille, jossa työ ja osaaminen kohtaavat! 

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se järjestetään Salon seudun ammattiopistolla 4.3.2019 klo: 13.00-15.30. Tilaisuus toimii ainutlaatuisena kohtaamisalustana alueen työnantajille sekä -tekijöille. 

Messujen ohjelmassa: 
-Infotilaisuus, jossa Juha Metsänoja Salon kaupungin Voima-hankkeesta ja Yrityssalo Oy:stä kertoo TE-toimiston ja Salon kaupungin tuista palkkaukseen liittyen. 
-Learning Café, jossa opiskelijat kertovat alakohtaisesti työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvistä tavoitteista ja edellytyksistä. 
-Auditoriossa järjestetään arviointi-infoja, joissa koulutusalojen edustajat kertovat ammatillisen koulutuksen uudistuksista ja arviointikäytännöistä. 

-Kahvitarjoilu 

Työnhakija: 
Ota CV mukaan ja tule rohkeasti paikalle etsimään itsellesi harjoittelu- tai työpaikka! Messuilla mukana CV-klinikka, jossa on loistava mahdollisuus poimia käytännön vinkkejä ansioluettelon tekoon, kuvata esittelyvideo ja ottaa laadukkaat kasvokuvat työnhakua varten. 

Työnantaja: 
Tule paikan päälle verkostoitumaan ja tavoittamaan eri toimialojen uudet osaajat. Tapahtumassa on mukana useita yrityksiä, opiskelijoita ja työntekijöitä mm. matkailu-, puhtaus- sekä ravitsemusaloilta. Varaa etukäteen maksuton näytteilleasettajan paikkasi ja käytä erinomainen tilaisuus esitellä yritystäsi ja sen tarjoamia palveluita.  

Tervetuloa!



  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa