Matkailualan projekteja syksyltä 2018

Jättipiknik 6.9.2018


Salossa järjestettiin syyskuussa 2018 ensimmäinen Salon Taiteiden Yä -tapahtuma jonka yhteydessä torilla järjestettiin oppilasnäyttönä jättipiknik!
Oppilaat olivat tapahtumassa vahvasti mukana. He olivat apuna rakentamisessa, purkamisessa ja itse tapahtumassa. Oppilaiden kanssa rakennettiin koko torin alue koristuksineen ja oppilaat toimivat oppaina aluella tapahtuman aikana. Illan päätteeksi torin alue siivottiin puhtaaksi.



Maailman matkailupäivät 27.9.2018


Maailman matkailupäivillä oppilaat jakaantuivat ryhmiin ja valitsivat maat/maanosat joista kertoivat vieraille. Oli kilpailuja, leikkejä, musiikkia ja faktatietoja. Edustettuina olivat :

Eurooppa/Alankomaat
                                   



Afrikka










Aasia/Thaimaa


 Suomi

Amerikka









Kokit Maailman matkailupäivien maistiaisten valmistuspuuhissa.

SM-rallit 28-29.9.2018




Oppilaat olivat SM-ralleissa oppaina ja lipunmyynnissä Turussa 28.9 ja 29.9 Salossa Astrum-keskuksessa.







Avoimet ovet 30-31.10.2018




Ammattiopistolla järjestettiin perinteiset avoimet ovet johon oppilaat suunnittelivat ja toteuttivat mainokset/kutsut, ohjeet sekä reitin jota vieraat kiersivät.



Amikseen tutustujia.
Julisteiden suunittelua.

Väliajalla tanssittiin ja pidettiin hauskaa :)

Matkailualan opiskelijat suunnittelivat ja koristelivat opiskelijaruokalan Halloween- teeman mukaan 2.11.2018.


Tapahtumaa aloitettiin suunnittelemaan yhdessä ja jokainen sai miettiä koristeita, musiikkia, mahdollisia tehtäviä/oheistoimintaa. Koulun varastossa oli paljon halloweeniin liittyvää koristusta, muunmuassa kurpitsalyhtyjä joihin laitettiin led-kynttilät sisään. Jätesäkeistä leikattiin pöytien päätyihin repaleiset verhot ja valkoisiin pöytäliinoihin tehtiin elintarvikevärillä "verisiä"kädenjälkiä. Kurpitsoja, hämähäkkejä ja lepakoita etsitiin netistä ja ne tulostettiin, laminoitiin ja leikattiin.
Oppilaat valitsivat ruokasalin takaseinälle tykillä heijastettavaksi kauhuelokuvien trailereita joita etsivät netistä ja valmistivat niistä youtube-esityksen.
Sali koristeltiin edellisenä iltapäivänä ja aamulla ennen ruokailua laitettiin traileri pyörimään taustalle. Valot hämärrettiin tunnelman luomiseksi ja tuikkukurpitsat loistivat
pöydissä.

Seniorimessut 3.12.2018


Lehmirannan lomakeskuksessa järjestettiin senioreille suunnattu messutapahtuma jossa ammattiopisto ja oppilaat olivat vahvasti mukana.

Näytteilleasettajia

Oppilaat olivat apuna etsimässä sopivia messuvieraita ja heidän yhteystietojaan.
Tapahtuma aamuna ensimmäinen ryhmä oli rakentamassa messualuetta ja auttamassa näytteilleasettajia tavaroiden kantamisessa. 
Luis Kahvila Amandassa


Osa oppilaista oli työtehtävissä keittiön ja kahvilan puolella ja kahvikärry kiersi messualueella myyden kahvia lähinnä näytteilleasettajille jotka eivät pystyneet poistumaan työpisteeltään. 









Oppilaat toimivat myös liikenteenohjaajina ja oppaina. Tapahtuma oli onnistunut ja mukava. Taas opittiin paljon uutta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matkailuopet Tartossa